Pripremite:
800g mahuna
3 oguljene rajčice
2 glavice luka
3 režnja češnjaka
1/2 jedne crvene paprike
maslinovo ulje
sol
papar
povrtni temeljac
za noklice:
80g heljdina brašna
20g pšeničnog integralnog brašna
malo soli
2 žlice maslinova ulja
hladnu vodu
Na maslinovu ulju pirjajte usitnjen luk, češnjak i papriku. Kad povrće malo omekša dodajte oguljenu i narezanu rajčicu. Posolite pa pirjajte 10ak minuta. Dodajte oko 2dl povrtnog temeljca ili vode.
Kuhajte 10ak minuta pa dodajte očišćene i narezane mahune. Popaprite i nalijte još temeljca, da prekrije povrće. Kuhajte 20 minuta.
Za noklice pomiješajte obje vrste brašna, posolite, dodajte ulje pa mutite s nekoliko žlica hladne vode, da dobijete smjesu koju možete vaditi žlicom. Vadite male količine tijesta mokrom žlicom pa spuštajte u varivo koje lagano vrije. Smanjite temperaturu pa kuhajte još 10tak minuta.
Želio bih vam svima preporučiti vjerodostojnog i iskrenog privatnog zajmodavca koji mi je odobrio zajam u roku od samo nekoliko sati nakon toliko neuspjelih pokušaja da ga dobijem. Bio sam iznenađen i sretan što me privatni zajmodavac spasio i ponudio mi zajam s kamatnom stopom od 2%. Kontaktirajte je odmah ako vam je potreban hitan zajam. E-pošta: christywalton355@gmail.com
OdgovoriIzbriši