Pripremite:
400g lista koprive
2 jaja
250g grama heljdina brašna
100g pšeničnog brašna od cjelovitog zrna
1dl maslinova ulja
sol
2-3 žlice prepržene heljde
malo soli
2 male žličice praška za pecivo
Koprive blanširajte, ocijedite i sitno narežite.
Pomiješajte obje vrste brašna, sol i prašak za pecivo. Tucite jaja kao
za omlet pa umiješajte koprivu. Dodajte u brašno koprive i jaja te na
kraju umiješajte ulje. Istucite u mužaru preprženu
heljdu pa dodajte u tijesto.
Pecite u obliku 20x30 oko 25 minuta.
Poslužite s jogurtom ili pokapajte medom za zdrav desert.
Želio bih vam svima preporučiti vjerodostojnog i iskrenog privatnog zajmodavca koji mi je odobrio zajam u roku od samo nekoliko sati nakon toliko neuspjelih pokušaja da ga dobijem. Bio sam iznenađen i sretan što me privatni zajmodavac spasio i ponudio mi zajam s kamatnom stopom od 2%. Kontaktirajte je odmah ako vam je potreban hitan zajam. E-pošta: christywalton355@gmail.com
OdgovoriIzbriši