Maja u suradnji s Fitness.com.hr
Sigurna sam da se i vama ponekad dogodi da vam se brokula "vuče" po hladnjaku i da ne znate što biste s njom. Meni je ovaj kvazi složenac odličan jer se može kombinirati bilo što, šunka, ostatak pečenja, kobasice, špek.. Što god vam se uklapa u način prehrane. Povrće isto možete mijenjati prema vlastitom ukusu - cvjetaču, korabu, tikvice...
Pripremite:
500g brokule
2 domaće ljute kobasice za kuhanje
2 jaja
3-4 žlice grčkog jogurta, vrhnja ili posnog sira
himalajsku sol
papar
đumbir u prahu
kurkumu
chili
Brokulu očistite i kratko skuhajte u uzavreloj slanoj vodi. Ocijedite. Kobasice narežite na kolutiće, pomiješajte s brokulom. Rasporedite u tepsiji obloženoj papirom za pečenje.
Istucite jaja, grčki jogurt, dodajte začine (količinu odredite ovisno o tome koliko ljuto i začinjeno volite). Zapecite 25 min u pećnici, zagrijanoj na 200C. Poslužite uz salatu po želji.
Nema komentara :
Objavi komentar