Maja u suradnji s Fitness.com.hr
Pripremite:
1 veliku zelenu tikvicu ili nekoliko manjih
1 rog papriku
1 manji patlidžan
2-3 režnja češnjaka
maslinovo ulje
papar
sol
papar
sol
4dl grčkog jogurta
svježi listići mente
2 režnja češnjaka
Tikvicu
narežite na nekoliko dijelova pa svaki izdubite da dobijete prazne
valjke za punjenje. Ja sam imala veliku tikvicu dužine preko 50cm, ali ako koristite manje, možete ih puniti i kao lađice, tako da svaku prepolovite po dužini i izdubite.
Izdubljeni sadržaj tikvice narežite, a valjke/lađice
blanširajte par minuta u uzavreloj, posoljenoj vodi.
Svaki valjak napunite dinstanom mješavinom pa kratko zapecite u
pećnici na 180C. Izvadite iz pećnice i napravite preljev. Pomiješajte
grčki jogurt, sitno nasjeckani češnjak i listiće mente. Posolite,
popaprite pa time prelijte punjene tikvice i poslužite.
Nema komentara :
Objavi komentar