petak, 4. prosinca 2009.

Čokoladne biskvitne kocke


Jeka za V-magazin 


Pripremite:

3 jaja
140g šećera
140g oraha ili badema (pola samljevenih, pola narezanih)
140g suhog grožđa
100 g crne čokolade
3 žlica oštrog brašna
1 žlicu kakao praha
1 žličicu praška za apecivo
5 žlica otopljenog maslaca
malo ruma
anis



Umutite jaja sa šećerom, dodajte orahe (ili bademe), suho grožđe, anis i naribanu čokoladu.




Kakao, brašno i prašak za pecivo pomiješajte i dodajte u smjesu s jajima. Na kraju umješajte maslac i rum.



Pecite na 180 stupnjeva 20 minuta.

Ohladite i narežite. Po želji posipajte šećerom u prahu ili poslužite s kiselkastim džemom.


 







Nema komentara :

Objavi komentar