nedjelja, 10. ožujka 2013.
Štapići od palente s ribom
Pripremite:
250 g kukuruzne krupice
200g pečenog bakalara
2 žlice posnog sira
sok i korica od pola limuna
sol
papar
maslinovo ulje
Skuhajte palentu po uputi s vrećice te joj dodajte žlicu maslinovog ulja. Izlijte u plitku posudu da se hladi.
Ribu usitnite, dodajte sir, maslinovo ulje, papar, limunovu koricu i sok. Dosolite ako je potrebno.
Palentu narežite na ploške i nanesite namaz.
Malo pospite svježe mljevenim paprom i limunovom koricom.
Za ovaj lagan i ukusan prigrizak možete upotrijebiti i koju drugu ribu, uključujući i tunu iz konzerve, samo je dobro ocijedite. Ovdje smo iskoristile ostatak bakalara u zamotuljku.
Oznake:
*Jeka
,
Gluten free
,
Miris mora
,
Sla(s)no
,
Zdravo i fino
Pretplati se na:
Objavi komentare
(
Atom
)
Neobično i divno. Sigurna sam da je veoma ukusno, i svakako ću napraviti kad se sledeći put dokopam bakalara.
OdgovoriIzbrišiHvala ti! :)
IzbrišiNama je fino i s drugim vrstama ribe, kad nema bakalara.:))
(Maja)