Veselim Choco busom provozali smo još jedan Coffee&Chocofest , četvrti po redu.
Izuzetno
smo počašćene što je Jedozovni duo i ove godine bio partner festivala.
Kao što je već uobičajeno i ove smo godine predstavile jedan originalni
recept kao zaštitnu poslasticu festivala. Ovaj je put to čokoladni kruh s
bučinim uljem i sjemenkama buče iz našega Međumurja - Bučoko.
Uz
već veliku ponudu najkvalitetnije čokolade, pralina i slastica te
vrhunske kave ove godine smo imali čast i zadovoljstvo kušati i
vrhunska vina Vlade Krauthakera u vrlo posjećenoj radionici te provjeriti kako se slažu
vino i čokolada u neobično zanimljivoj kombinaciji Aleša Kuneja.
Malo
smo i kuhale na festivalu i to ne baš doslovno - više smo miješale i
mućkale i malo mutile pa ponudile čokoladne prutiće i kremu s bananom na
kušanje i isprobavanje. Prisutni su nas ugodno iznenadili i pokazanim
interesom kao i pohvalama.
Prelijepi
prostor HDLUa je ove godine ponudio i jedan lijepi kutak za
„kafenisanje“ - popularna bačva je postala kafić. Sjajan kutak za
odmor od kruženja po štandovima i deguistaciju delicija koje su vas
privukle.
Nas su privukle i
talijanske praline i Kunejevo vino, Vilmine čokolade, Šarlotini keksići, te Hedona koja iz godine u godinu pokazuje veliki napredak u izradi i
prezentaciji pralina i čokolada. Vrhunske kave ponuđene od Francka,
Barcaffea ili Arabesce su nas malo i rastužile jer su nam pokazale kakve
nam sve bućkuriše nude po kafićima.
I na kraju, sličica za uspomenu - nasmijana lica u velikom srcu.
Nema komentara :
Objavi komentar