Pripremite:
oko 150 grama listova maslačka
150g piletine
1 šalicu kuhane riže
mladi luk
svježu kadulju, vlasac i korijander
maslinovo ulje
limunov sok/aceto balsamico
papar
sol
Prepecite piletinu na maslinovom ulju.
Rižu izmiješajte s usitnjenim začinskim biljem, popaprite i posolite.
Na dno široke zdjele poslažite listove maslačka, prekrijte rižom, pa u sredinu složite piletinu.
Začinite maslinovim uljem, limunovim sokom ili acetom.
Super recept, taman sutra za ručak! Zanima me ovo s kaduljom, imam samo suhu, a pretpostavljam da se stavlja svježa?
OdgovoriIzbrišiDa, u receptu je svježa kadulja.:)
Izbriši(Maja)
Prijavljujem da je salata isprobana (uz nedostatak nekih sastojaka)i dobro prihvaćena od ukućana, i da sam ju objavila na svom blogu. Zaista je izvrsna! Svi komplimenti autorima :)
OdgovoriIzbrišiHvala! :)))) Baš nam je drago da vam se svidjela! :)
Izbriši(Maja)