petak, 15. veljače 2013.

ZAVRŠIO JE CHOCOFEST...




Sinoć na Valentinovo zatvoren je 2. Zagreb Chocofest. Tri zaljubljena para su poznavanjem čokolade tijekom Chocolate Blind Tasting nagradne igre izborila više nego privlačne wellness aranžmane u Falkensteiner Club Funimation Borik.




Vlatka Pokos i gospodin Marinko Biškić - Nadalina čokolade



Šest dana trajala je čoko fešta, obilježena hrvatskim čokolatijerima i njihovim entuzijazmom u kreiranju čokoladnih poslastica. Privlačan spoj naših autentičnih sastojaka, meda, aromatskog bilja, voćnih rakija, suhog voća i visoko kvalitetne čokolade oduševio je posjetitelje.





Pažnje je vrijedna inicijativa udruživanja malih proizvođača koji su se predstavili u Slatkom Samoboru. Nadamo se da će poslužiti kao poticaj i ostalima da se predstave na sličan način.





Veliku pažnju posjetitelja privuklo je i kuhanje uživo, u kojem  je sudjelovao i Jedozovni duo prvog dana Festivala s Divljom čokoladom - moleom iz samostana Santa Rosa.




Vrlo zanimljiva je bila i radionica Cigare & Choco iz Cigar cluba Mareva iz Splita, predstavivši nam cigare i uživanje u vrhunskom duhanu u posve novom svjetlu. Majstori kuće Dobra vina su s posjetiteljima Chocofesta u vrlo posjećenim radionicama podijelili tajne spajanja vina i čokolade.


Ne smijemo zaboraviti ni humanitarnu akciju prodaje 15metarske torte koju je donirao Mlinar za udrugu osoba s invaliditetom Zamisli.





Ono što je po mnogima obilježilo Zagreb Chocofest, bile su "Zagrebačke čoko štrukle"





Moramo priznati da nismo očekivale tako veliko zanimanje posjetitelja i medija, pa i nekih poslovnih ljudi. Neizmjerno smo ponosne da se trud uložen u kreiranje ove slastice isplatio.

S veseljem čekamo 3. Zagreb Chocofest!






Hvala bogu Chocolatlu što imamo čokoladu i Sanjinoj Tvornici događaja što imamo Chocofest!
















2 komentara :

  1. cestitam od srca!
    bas je lipo vidit kad neko od svoje strasti uspije napravit posal. nema lipse stvari od toga!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej,
    drago nam je da si opet s nama.
    Strast jest,ali posal je još uvijek na drugom mjestu.Ovo je samo malo zabave.
    Jeka

    OdgovoriIzbriši