Pripremite:
4 veća ili 5 manjih jaja
200g tamne čokolade
150g maslaca
250g malina
Otopite maslac i čokoladu u parnoj kupelji. Sa strane odvojeno miksajte žumanjke i bjelanjke. Čokoladnu smjesu oprezno dodavajte u žumanjke i miješajte da se dobro prožme. Na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka i izlijte u kalup obložen papirom za pečenje.
Po kolaču razbacajte maline i stavite kalup s kolačem u veću tepsiju napunjenu vodom. Pecite u pećnici zagrijanoj na 160C, oko 60min.
obozavam, moja najdraza vrsta torte,u svakoj kombinaciji :)
OdgovoriIzbrišiThanx! :) I nama su maline super u svim kombinacijama! <3
Izbriši(Maja)
savršen recept za mene, napokon našla!:) my precious
OdgovoriIzbrišihvala:)
Ivana
Baš mi je drago! :)
Izbriši(Maja)