utorak, 7. svibnja 2013.

Salata od piletine, riže i maslačka




Pripremite:

oko 150 grama listova maslačka
150g piletine
1 šalicu kuhane riže
mladi luk
svježu kadulju, vlasac i korijander
maslinovo ulje
limunov sok/aceto balsamico
papar
sol



Prepecite piletinu na maslinovom ulju.
Rižu izmiješajte s usitnjenim začinskim biljem, popaprite i posolite.
Na dno široke zdjele poslažite listove maslačka, prekrijte rižom, pa u sredinu složite piletinu.
Začinite maslinovim uljem, limunovim sokom ili acetom.


















4 komentara :

  1. Super recept, taman sutra za ručak! Zanima me ovo s kaduljom, imam samo suhu, a pretpostavljam da se stavlja svježa?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, u receptu je svježa kadulja.:)

      (Maja)

      Izbriši
  2. Prijavljujem da je salata isprobana (uz nedostatak nekih sastojaka)i dobro prihvaćena od ukućana, i da sam ju objavila na svom blogu. Zaista je izvrsna! Svi komplimenti autorima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)))) Baš nam je drago da vam se svidjela! :)


      (Maja)

      Izbriši