Maja za V-magazin
300g piletine
1 srednje veliku glavicu luka
1 papriku
1 veću rajčicu
1 patlidžan
2 tikvice
sol
papar
svježi timijan
limun
maslinovo ulje
Piletinu narežite na kocke i marinirajte par sati u mješavini maslinovog ulja, malo limunovog soka, soli, papra i začinskog bilja.
Nabodite meso na ražnjiće i prepecite ih na grillu ili tavi, a možete ih ispeći i u pećnici. Dio povrća možete nabosti na ražnjiće između komada mesa.
Luk narežite na kolutove, a zatim ga prodinstajte. Dodajte papriku narezanu na ploške, nasjeckanu rajčicu, a zatim i narezane tikvice i patlidžan. Dodajte malo soli, svježe mljevenog papra i svježeg timijana.
Poslužite toplo ili kao hladnu salatu uz ražnjiće.
Nema komentara :
Objavi komentar