Maja u suradnji s Priroda & DRUŠTVO
Ovaj miks
žitarica sadrži zobene, ječmene, pšenične, pirove,
rižine i ražene pahuljice. Nije prikladan za one koji izbjegavaju
gluten, ali ako ste osjetljivi na gluten možete upotrijebiti neke
druge, bezglutenske pahuljice. U Prirodi&DRUŠTVU je ponuda
pahuljica doista šarolika i bogata pa ćete sigurno naći
neke koje vam odgovaraju.
Ove su pahuljice
prikladne i za slana jela, pa ih možete upotrijebiti u juhama,
varivima, ali i raznim kruhovima, pecivima, salatama, složencima,
punjenjima za povrće (paprika, tikvice, patlidžani..).
Pripremite, za jednu zdjelicu kaše:
100g jagoda
Pomiješajte pahuljice i
grčki jogurt s vanilijom, dodajte malo heljdinog mlijeka. Jagode
operite i narežite na šnitice. Sve promiješajte i ostavite da
stoji 15ak minuta. Kašu ne trebate dodatno zaslađivati jer je
jogurt dovoljno sladak. Ako upotrijebite obični jogurt, dodajte malo
meda
i vaniliju
ili cimet.
Ako ne želite
doručkovati pahuljice, možete samo preliti jagode Sobbeke
vanil umakom.
Nema komentara :
Objavi komentar