četvrtak, 12. veljače 2015.

4. ZAGREB COFFEE&CHOCOFEST



Četvrti put se čokolada i kava druže na festivalu.




Nama se sviđa - pa kao i svake godine do sada, nastojimo opravdati povjerenje što smo službene partnerice fešte od kave i čokolade.
Ove godine, osim što ćemo malo u živo kuhati, pa ne baš kuhati nego „smućkati“  i umiješati čokoladne prigriske i kreme, smislile smo i kruh po imenu Bučoko.



To je čokoladni kruh neutralnog okusa s izraženom aromom bučinih sjemenki i bučina ulja koji se dobro slaže i sa slanim i slatkim dodacima.
Probali su ga novinari na pressici i svidio im se i onaj sa čili sirom i s tapenadom i s maslinama. Posebne pohvale je pobrao naš kruh s hrpicom džema od grejpa.

I ove godine na festivalu ima i zabave i prilike za probati nešto novo, a na brojnim programima može se ponešto i naučiti.

Ono što bismo svakako preporučile je vino Kunej - čudesan spoj vina i čokolade koji je za nas potpuno iznenađenje.
Uživajte na festivalu čiji bi slogan trebao biti - beskompromisno pozitivan.







Nema komentara :

Objavi komentar