nedjelja, 24. travnja 2011.

USKRS



Svim našim čitateljima želimo sretan Uskrs!!!



Kao i svake godine Uskrs smo gastronomski obilježili šunkom, mladim povrćem i naravno - pisanicama.

Nakon uskršnjeg doručka ostala je košara puna kuhanih jaja koja se drže na stolu kao uskršnja dekoracija, poneko pojede nešto uz ostatke kuhane šunke, a ostatak nam nabija grižnju savjesti dok se vuče po frižideru.


Osim već poznatih i svima dodijalih jaja na salatu, punjenih varijanti ili štefanija i francuskog krumpira, mi ćemo vam ponuditi i nešto malo drugačije.

U kolačima i kremama, slanim jelima i salatama jaja neće biti reciklirana pisanica nego nevidljivi sastojak "šminkerskog" jela.
A sad uživajte u mladom luku i rotkvicama, kucajte se pisanicama i pospremite ih u hladnjak.
Trebat će vam.





2 komentara :