Jeka za V-magazin
4 bjelanjka
100g kristal šećera
70g šećera u prahu
1 žlicu praha za instant kapučino
20g škrobnog brašna
2 žlice želea od kupina
za čokoladnu glazuru:
80g čokolade s 70% kakao mase
3 žlice slatkog vrhnja
1 žlica maslaca
Istucite bjelanjke u snijeg pa i dalje tucite pomalo dodajući kristal šećer. Oprezno umiješajte kuhačom šećer u prahu, kapučino prah i škrobno brašno.
Na pleh stavite papir za pečenje i oblikujte štangice. Pecite na 120 stupnjeva oko sat vremena.
Pazite da ne potamne. Ohladite i spajajte dvije i dvije želeom od kupina pa ukrasite glazurom.
b.jpg)
b.jpg)
b.jpg)
b.jpg)
baš lijepo izgledaju
OdgovoriIzbriši...i jako su fini za jesti.
OdgovoriIzbrišiBila sam malo skeptična,ali gorkasta čokolada jako dobro nadopunjava okus kave.