petak, 2. lipnja 2017.

Domaći čokoladni proteinski namaz i Myprotein kodovi za popust


Maja u suradnji s Myprotein.hr

Kliknite na Myprotein stranicu i iskoristite kodove za popust. JEDOZOVNI30 i JEDOZOVNI12. Naime, za proizvode koji već nisu sniženi, možete upotrijebiti prvi kod i popust od 30%, a za sve pa i snižene proizvode drugi kod, koji će vam omogućiti popust od 12%. U jednoj narudžbi možete iskoristiti jedan kod, a za sve narudžbe iznad 900kn dostava je gratis! 

Oni koji me duže prate znaju da godinama koristim Myprotein proizvode pa ako zatrebate sugestiju ili savjet oko narudžbe, kuhanja s Myprotein proizvodima i slično, slobodno se javite. 


Proteinski čokoladni namaz možete pripremiti na dva načina. S Myproteinovim maslacem od badema ili s mljevenim bademima/lješnjacima.

Prvu varijantu pripremite tako da blendate:

60g Myprotein maslaca od badema
2 žlice kokosova ulja
60g Myprotein impact whey praha (okus čokolada)
50g kvalitetnog kakao praha
sladilo u kapima ili 2 žlice eritritola
prstohvat soli
začini po želji (prstohvat vanilije ili cimeta)


Ako želite varijantu s mljevenim lješnjacima, onda prvo blendajte 100g lješnjaka. Da biste dobili maslac potreban je jak blender. Ako ga nemate, samo što sitnije sameljite lješnjake, ali imajte na umu da ćete morati dodati malo više kokosova ulja nego u prvoj varijanti namaza. 
Čokoladni namaz spremite u staklenku i čuvajte u hladnjaku. Izvadite ga prije konzumacije, da omekša ili ga malo ugrijte u mikrovalnoj pećnici. Upotrijebite za palačinke ili neko drugo jelo po želji.


Ja sam napravila bezglutenske palačinke od heljdinog brašna. Za palačinke pomiješajte 100g heljdinog brašna, 1 jaje, 200ml mlijeka, prstohvat soli. Ostavite da smjesa malo stoji pa po potrebi još razrijedite. Od ove smjese dobit ćete 5 tankih palačinki.




Nema komentara :

Objavi komentar