petak, 12. srpnja 2013.

Sladoled s bosiljkom


Maja u suradnji s Fitness.com.hr


Pripremite:

200g kremastog posnog sira (Milbona)
100ml grčkog jogurta (ili mlijeka)
1 veću bananu
prstohvat stevije*
1 šaku listova bosiljka




Smiksajte bananu, posni sir i grčki jogurt. Dodajte prstohvat stevije pa listove bosiljka. Blendajte dok ne postane glatko, a zatim izlijte u plastičnu posudu. Stavite u zamrzivač i nakon pola sata dobro promiješajte. Ponovite postupak nakon sat vremena, a nakon toga sladoled poslužite.


*mi koristimo koncentrat stevije i dovoljan je tek prstohvat pa to uzmite u obzir i zasladite prema vlastitom ukusu






2 komentara :

  1. Baš razmišljamo kako bi se danas mogle počastiti nekim finim domaćim sladoledom i ugledamo ovaj! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe.. Ovaj je s posnim sirom, ali imamo još neke sladolede pa čekirajte linkove! :)

      http://jedozovniduo.blogspot.com/2012/08/rahatlokum-sladoled-od-bresaka.html

      http://jedozovniduo.blogspot.com/2012/07/sladoled.html

      (Maja)

      Izbriši