ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Juha od medvjeđeg luka






Pripremite:

3 veća krumpira
25 listova medvjeđeg luka
maslinovo ulje
papar
sol

Krumpir ogulite, narežite na kocke i kuhajte u 1l posoljene vode. Kad je krumpir mekan, dodajte listove medvjeđeg luka i kuhajte još 5 minuta.




Štapnom miješalicom pretvorite u kašu, popaprite i ulijte 2 žlice maslinova ulja. Želite li malo juhu "razblažiti" servirajte s vrhnjem.







2 komentara :

  1. Kuzi se da kod vas fotkaju dvije osobe jer jedna uvijek ima zaflekane ASA tanjure. Inace mi se jako svida recept.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa tanjuri nisu flekavi, već je u njima poslužena hrana prvenstveno da se jede.
      Dio Dua koji fotka u ASA tanjurima, fotka i u raznim drugim tanjurima te su na blogu mnoga njena jela koja nisu u ASA posuđu.
      Drago nam je da vam se sviđa recept, a mi ćemo i dalje nastojati da naša jela izgledaju kao da su pred dobro raspoloženim jelcem, a ne pred objektivom.:)

      (Maja)

      Izbriši