subota, 11. svibnja 2013.
Junetina s korijanderom
Pripremite:
800g junetine od buta
1 žlicu sjemenki korijandera
pola žlice ukuhane rajčice
maslinovo ulje
sol
papar
svježi korijander
Narežite junetinu na komade veličine zalogaja, posolite i blago pobrašnite.
Na zagrijanom maslinovom ulju prepecite meso da dobije zlatnožutu boju, odložite na toplo. Sjemenke korijandera istucite u mužaru, kratko prepecite na ulju, nalijte s 2dl temeljca ili vode.
Deglazirajte, u umak dodajte rajčicu te vratite meso u umak.
Pirjajte oko 20 minuta na laganoj vatri.
Poslužite sa svježim korijanderom i lepinjom ili prilogom po želji.
Oznake:
*Jeka
,
LCHF
,
Mesina i prilozi
,
Zdravo i fino
Pretplati se na:
Objavi komentare
(
Atom
)
Nema komentara :
Objavi komentar