ponedjeljak, 20. kolovoza 2012.
Teleći medaljoni s umakom od rajčica
Pripremite:
1 teleći file
400g rajčice
2 ljute papričice
list peršina
celer
1 mrkvu
timijan
papar
sol
maslinovo ulje
Očistite file od opne pa narežite medaljone. Blago ih potucite, posolite i pokapajte maslinovim uljem.
Pecite na gril tavi oko 5 minuta s obje strane.
Rajčicu blanširajte, ogulite i narežite. Pirjajte na maslinovu ulju, posolite, popaprite, dodajte dvije ljute papričice, narezani peršinov list, celer i mrkvu.
Poslužite uz medaljone i svježe rajčice posipane timijanom.
Oznake:
*Jeka
,
Gluten free
,
LCHF
,
Mesina i prilozi
,
Zdravo i fino
Pretplati se na:
Objavi komentare
(
Atom
)
Nema komentara :
Objavi komentar