Jeka za V-magazin
3 glavice komorača
300g mini rajčica
10tak krupnih crnih maslina
svježi timijan
bosiljak
maslinovo ulje
aceto balsamico ( po želji)
sol
papar
Odrežite nisko lišće i stabljike komorača i skinite prvi sloj.
Narežite na malo deblje ploške i kratko blanširajte u slanoj ključaloj vodi, odmah prelijte ledenom vodom da komorač zadrži svijetlu boju.
Još toplo pomiješajte s rajčicama i maslinama. U staklenki koju možete čvrsto zatvoriti, protresite nekoliko žlica maslinovog ulja, pola žlice aceta, malo soli i bosiljak natrgan na komadiće. Prelijte preko povrća.
Prokuhane stabljike i preostale listove možete iskoristiti kao izvrstan temeljac za krem juhu.
socno i primamljivo
OdgovoriIzbrišipa šta je ovo cure?
OdgovoriIzbrišiDokle ćemo gledat u ovaj komorač?
malo ste se ulijenile?
Nismo se ulijenile, već smo željele napraviti malu pauzu nakon prekida suradnje s V-magazinom.;)
OdgovoriIzbriši:)