Jeka za V-magazin
4 bjelanjka
100g kristal šećera
70g šećera u prahu
1 žlicu praha za instant kapučino
20g škrobnog brašna
2 žlice želea od kupina
za čokoladnu glazuru:
80g čokolade s 70% kakao mase
3 žlice slatkog vrhnja
1 žlica maslaca
Istucite bjelanjke u snijeg pa i dalje tucite pomalo dodajući kristal šećer. Oprezno umiješajte kuhačom šećer u prahu, kapučino prah i škrobno brašno.
Na pleh stavite papir za pečenje i oblikujte štangice. Pecite na 120 stupnjeva oko sat vremena.
Pazite da ne potamne. Ohladite i spajajte dvije i dvije želeom od kupina pa ukrasite glazurom.
baš lijepo izgledaju
OdgovoriIzbriši...i jako su fini za jesti.
OdgovoriIzbrišiBila sam malo skeptična,ali gorkasta čokolada jako dobro nadopunjava okus kave.