Jeka prema receptu Jamiea Olivera
100g šećera
200g maslaca
6 žumanjaka
450g brašna
Tijesto brzo umijesite od svih sastojaka, ohladite oko pola sata u hladnjaku i zatim rasporedite u pleh. Pecite 15-20 minuta na 180C i ohladite.
Čokoladno tijesto:
185g tamne čokolade
125g maslaca
125g mljevenih badema
95g šećera
2 istučena jaja
4 oguljene, prepolovljene kruške
Otopite čokoladu, dodajte razmekšali maslac, jaja, bademe i šećer. Izlijte na malo ohlađeno tart tijesto i utisnite polovice krušaka.
Pecite 20ak minuta.
Poslužite s umakom od čokolade ili tučenim vrhnjem.
u čokoladnom tjestu fali brašno.
OdgovoriIzbrišine,ne nedostaje ništa.
OdgovoriIzbrišiČokoladna masa se radi bez brašna.