500 g mljevene junetine
1 kajzerica namočena u vruće mlijeko, ocijeđena
1 jaje
manja glavica luka, naribana
1 kajzerica namočena u vruće mlijeko, ocijeđena
1 jaje
manja glavica luka, naribana
sol
papar
sitno narezan peršin
papar
sitno narezan peršin
Sve sastojke pomiješajte i malo zamijesite smjesu.
Napravite hljepčiće i uvaljajte ih u brašno. Ulje ugrijte i popecite faširance s obje strane.
Kad dobiju rumenu boju smanjite vatru i lagano ih pecite još desetak minuta.
Poslužite s rizi bizijem.
Napravite hljepčiće i uvaljajte ih u brašno. Ulje ugrijte i popecite faširance s obje strane.
Kad dobiju rumenu boju smanjite vatru i lagano ih pecite još desetak minuta.
Poslužite s rizi bizijem.
Nema komentara :
Objavi komentar