ponedjeljak, 28. travnja 2014.
Varivo od zobi
Pripremite:
1 šalicu zobi
1 glavicu luka
2 mrkve srednje veličine
1 korijen peršina
2 žlice pirea od rajčice
maslinovo ulje
sol
papar
svježi vlasac
Zob namočite preko noći. Ocijedite pa kuhajte oko 40 minuta u slanoj vodi.
Usitnite povrće pa pirjajte na maslinovu ulju dok ne postane staklasto. Miješajte i dodavajte zob zajedno s vodom u kojoj se kuhala.
Miješajte da dio tekućine ispari pa umiješajte rajčicu. Posolite, popaprite i posipajte svježim vlascem.
Oznake:
*Jeka
,
Gluten free
,
Nešto sa žlicom
,
Vegan friendly
,
Zdravo i fino
Pretplati se na:
Objavi komentare
(
Atom
)
Odlično varivo i povrh svega vrlo zdravp!
OdgovoriIzbrišipredobro! prefino! zob mmmm
OdgovoriIzbriši