Pripremite:
3 žlice maslinovog ulja
1 glavicu luka
2 mrkve
korijen peršina
korijen celera
3 režnja češnjaka
1 l povrtnog temeljca
2 krumpira
250g kelja ili kupusa
250g blitve ili raštike
300g skuhanog graha
korijen peršina
korijen celera
3 režnja češnjaka
1 l povrtnog temeljca
2 krumpira
250g kelja ili kupusa
250g blitve ili raštike
300g skuhanog graha
peršin
lovor
Pirjajte usitnjeno povrće na maslinovu ulju, posolite pa dodajte list lovora i podlijevajte temeljcem. Kada luk, češnjak i korijenasto povrće postanu mekani dodajte usitnjen kelj i raštiku te krumpir narezan na kockice.
Na kraju dodajte
grah, popaprite, posipajte s malo češnjaka i peršina pa nalijte temeljcem i
dokuhajte da dobijete gustu juhu.
Jedna od boljih juhica :) Meni je fino i ako se stavi leća unutra :D
OdgovoriIzbrišihvala
OdgovoriIzbrišiPoslušaj 10cc dok kuhaš - još bolja bude.
;)
jeka