petak, 22. veljače 2013.
Salata od kuhane govedine
Pripremite:
500g kuhane govedine (ili junetine)
1 glavica ljubičastog luka
2 kuhana jaja
300g kuhanih prokulica
1 čili papričica
maslinovo ulje
jabučni ocat
papar
sol
peršin
Narežite meso pa ga prelijte maslinovim uljem i s nekoliko kapi jabučnog octa. Dok se meso marinira narežite luk, jaja i čili papričicu.
Prokulice narežite na četvrtine. Izmiješajte ostale sastojke s mesom pa sve posolite i popaprite.
Posipajte usitnjenim peršinom.
Oznake:
*Jeka
,
Gluten free
,
LCHF
,
Mesina i prilozi
,
Zdravo i fino
Pretplati se na:
Objavi komentare
(
Atom
)
Jako volim govedinu na salatu i to od masnije govedine. Moja mama je to često radila, ali samo uz dodatak ljubičastog luka, papra, soli, ulja i octa.
OdgovoriIzbrišiOva kombinacija na slici mi je super i zove na jelo! Sviđa mi se što ste ju dooobro zapaprile. U toj salati mora biti fest papra. Odlično!
Hvala na komplimentima! :) Nama se ovakve salate jako sviđaju, u svim kombinacijama. :)
OdgovoriIzbriši(Maja)