petak, 22. veljače 2013.

Salata od kuhane govedine




Pripremite:

500g kuhane govedine (ili junetine)
1 glavica ljubičastog luka
2 kuhana jaja
300g kuhanih prokulica
1 čili papričica
maslinovo ulje
jabučni ocat
papar
sol
peršin


Narežite meso pa ga prelijte maslinovim uljem i s nekoliko kapi jabučnog octa. Dok se meso marinira narežite luk, jaja i čili papričicu.
 

 

Prokulice narežite na četvrtine. Izmiješajte ostale sastojke s mesom pa sve posolite i popaprite.
Posipajte usitnjenim peršinom.














2 komentara :

  1. Jako volim govedinu na salatu i to od masnije govedine. Moja mama je to često radila, ali samo uz dodatak ljubičastog luka, papra, soli, ulja i octa.
    Ova kombinacija na slici mi je super i zove na jelo! Sviđa mi se što ste ju dooobro zapaprile. U toj salati mora biti fest papra. Odlično!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na komplimentima! :) Nama se ovakve salate jako sviđaju, u svim kombinacijama. :)

    (Maja)

    OdgovoriIzbriši