nedjelja, 28. listopada 2012.
Teletina sa začinskim biljem
Pripremite:
800g teletine od prsa
maslinovo ulje
sol
kadulju
origano
komorač
Začinsko bilje za ovo jelo ubrali smo na Cresu i Lošinju. Izuzetno intenzivnog neodoljivog mirisa zamirisalo je ne samo teletinu, nego i cijelu kuhinju.
Biljem natrljajte meso, posolite i prepecite na maslinovu ulju. Kad meso poprimi zlatnožutu boju podlijte s nekoliko žlica tople vode.
Pecite oko 40 minuta u posudi debljega dna, okrećite, ali nemojte meso bosti. Povremeno dolijte nekoliko žlica tople vode.
Poslužite s pečenim krumpirom, povrćem ili samo uz salatu.
Oznake:
*Jeka
,
Gluten free
,
LCHF
,
Mesina i prilozi
Pretplati se na:
Objavi komentare
(
Atom
)
Nema komentara :
Objavi komentar