utorak, 31. kolovoza 2010.

Salata Nicoise



Pripremite:

malu glavicu zelene salate kristalke
4 rajčice
200g najfinije tune iz salamure
30tak maslina
2 tvrdo kuhana jaja
8 slanih inćuna
maslinovo ulje
malo vinskog octa
sol
papar
bosiljak


Tvrdo skuhajte jaja i razrežite ih na četvrtine. Salatu operite, osušite i rasporedite nekoliko listova na svaki tanjur.


Složite narezanu rajčicu, masline, na vrh stavite tunu i inćune. Pokapajte uljem i octom.
Pospite paprom i listićima bosiljka.








2 komentara :

  1. Bok

    Naletia sam na vaš blog na netu..i stvarno imate dobre recepte, neke sam probao a neke ću probati, svaka čast....
    ...I ja sam radim jedan blog s receptima hrvatske i svijeta s mogučnošći da svak može sudjelovati u njemu te stavljati i svoje omiljene recepte,još je u stanju izrade,
    te bi me zanimalo da li mogu staviti koji od tvojih recepata na blog s tvojom posvetom i tvojim kontak stranicom, tako da te ljudi mogu i još lakše naći na netu, jer neki recepti su stvarno dobri.

    Pozdrav od Jakova.

    OdgovoriIzbriši