četvrtak, 29. srpnja 2010.

Panna cotta s višnjama




Pripremite:

400ml slatkog vrhnja
60g šećera
1 mahuna vanilije
4 lista želatine
400g maraska višanja


Zagrijte vrhnje sa šećerom i vanilijom, kratko prokuhajte na laganoj vatri. Maknite na stranu, izvadite vaniliju, pa u vruće umiješajte otopljenu želatinu.


U hladnom vodom isprane posudice ulijevajte kremu i ubacite nekoliko višanja.

Ohladite.


Servirajte s višnjama u maraskinu ili višnjevcu.






4 komentara :

  1. Lijepo izgleda, jos bi ljepse bilo kad bi u naslovu pisalo coTTa, kako je i ispravno, kad je vec paNNa ;)

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova krema zgleda slasno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Veliko "hvala" našim vrijednim lektorima/cama.

    OdgovoriIzbriši
  4. mene zadivljuju vaše vrijedne lektorice

    OdgovoriIzbriši