Pripremite:
1kg škampa
maslinovo ulje
pola glavice češnjaka
1 žlicu krušnih mrvica
bijelo vino
umak od rajčice
sol i papar
Na ugrijano maslinovo ulje bacite škampe, pospite nasjeckanim češnjakom i zalijte vinom. Kad alkohol ispari dodajte umak od rajčice po ukusu, žlicu krušnih mrvica i malo temeljca ako volite da je umak manje gust.
Ako je potrebno dosolite.
Na kraju popaprite i po želji posipajte usitnjenim pešinom.
1kg škampa
maslinovo ulje
pola glavice češnjaka
1 žlicu krušnih mrvica
bijelo vino
umak od rajčice
sol i papar
Na ugrijano maslinovo ulje bacite škampe, pospite nasjeckanim češnjakom i zalijte vinom. Kad alkohol ispari dodajte umak od rajčice po ukusu, žlicu krušnih mrvica i malo temeljca ako volite da je umak manje gust.
Ako je potrebno dosolite.
Na kraju popaprite i po želji posipajte usitnjenim pešinom.
Svim našim čitateljima želimo vesele i ugodne blagdane!
Drage Sestrice!!!
OdgovoriIzbrišiSretan Božić!
dragom kuharskom dvojcu zelim sretan bozic i bozicne blagdana!:)))))
OdgovoriIzbrišiSavrsen recept za Badnjak!
OdgovoriIzbrišiSvako dobro za blagdane!
Hvala svima! Također sretan Božić i sve najljepše povodom blagdana! :)
OdgovoriIzbriši