četvrtak, 24. prosinca 2009.

Škampi na buzaru



Pripremite:

1kg škampa
maslinovo ulje
pola glavice češnjaka
1 žlicu krušnih mrvica
bijelo vino
umak od rajčice
sol i papar


Na ugrijano maslinovo ulje bacite škampe, pospite nasjeckanim češnjakom i zalijte vinom. Kad alkohol ispari dodajte umak od rajčice po ukusu, žlicu krušnih mrvica i malo temeljca ako volite da je umak manje gust.


Ako je potrebno dosolite.

Na kraju popaprite i po želji posipajte usitnjenim pešinom.




Svim našim čitateljima želimo vesele i ugodne blagdane!




4 komentara :

  1. dragom kuharskom dvojcu zelim sretan bozic i bozicne blagdana!:)))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Savrsen recept za Badnjak!
    Svako dobro za blagdane!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala svima! Također sretan Božić i sve najljepše povodom blagdana! :)

    OdgovoriIzbriši