utorak, 8. rujna 2009.

Piletina peperoni



Pripremite:

4 paprike
pola kg pilećeg filea
3 režnja češnjaka
po želji 1 veću rajčicu
nekoliko maslina
sol
svježe mljeveni papar


Na dvije žlice hladnog maslinovog ulja popržite narezane paprike. Podlijte s malo vode, posolite, narežite 3 režnja češnjaka.

Kad paprika i omekša i ispari sva voda, izvadite je i na ulju naglo propecite pola kg pilećeg filea narezanog na male odreske. Vratite papriku u posudu, dodajte nasjeckanu rajčicu, masline i kratko ih dinstajte s mesom i paprikom.


Popaprite svježe mljevenim paprom i poslužite.




2 komentara :

  1. ova mi je slika otvorila apetit, mislim da znam što ću danas za ručak :klopa:

    OdgovoriIzbriši
  2. e to ću raditi uskoro :klopa:

    OdgovoriIzbriši