tag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post8607693083421986335..comments2023-06-25T15:13:20.683+02:00Comments on Jedozovni duo: Cotton Soft Cheesecake s Pelleovim džemom od crnog ribiza, čokolade i Tawny portaUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-26296745189381256422013-09-06T23:52:18.981+02:002013-09-06T23:52:18.981+02:00Baš vam hvala na lijepim riječima! Puno nam to zna...Baš vam hvala na lijepim riječima! Puno nam to znači! :) <3 <br /><br /><br />(Maja)Jeka i Majahttps://www.blogger.com/profile/09044996393037995764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-57616269634462298852013-09-06T14:36:31.123+02:002013-09-06T14:36:31.123+02:00hvala na odgovoru, pretpostavila sam da je zato ta...hvala na odgovoru, pretpostavila sam da je zato tako sočan :)<br /><br />(i meni je skroz šarmantno kad kolači nisu skroz savršeni, daje im to jednu onako toplu, ljudsku dimenziju :))<br /><br />često zavirim na vaš blog, jako mi se sviđa što nađete način kako komplicirane recepte jednostavno opisati.nmokichttps://www.blogger.com/profile/12310536921623199564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-55816636268323992012013-09-06T12:59:37.786+02:002013-09-06T12:59:37.786+02:00Draga/i nmokic,
Bain-marie (vodena kupelj) se kor...Draga/i nmokic,<br /><br />Bain-marie (vodena kupelj) se koristi iz više razloga - da kolač dobije dovoljno vlage tijekom pečenja, da se vanjska korica ne formira prerano, tj.prije nego je unutrašnjost pečena, da ne popuca površina.. <br />Meni je nažalost površina popucala kod premještanja kolača pa ga zato nisam ni micala s donje stranice kalupa.:o<br /><br />Hvala na komplimentu, drago nam je da vam se sviđa naš kolač! :)<br /><br />(Maja)<br /><br />(Maja)Jeka i Majahttps://www.blogger.com/profile/09044996393037995764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-41918148314869422992013-09-06T12:54:10.676+02:002013-09-06T12:54:10.676+02:00Draga Jadre,
Editirat ću recept da ne bi bilo zab...Draga Jadre,<br /><br />Editirat ću recept da ne bi bilo zabune. Miješa se kratko, samo da se sve poveže. Ako vam je lakše, možete dodati otopljeni maslac pa nema potrebe da miješate iznad kupelji.<br /><br />(Maja)Jeka i Majahttps://www.blogger.com/profile/09044996393037995764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-39000193005370486152013-09-06T08:56:55.449+02:002013-09-06T08:56:55.449+02:00prefino izgleda :)
zašto se točno peče u tepsiji s...prefino izgleda :)<br />zašto se točno peče u tepsiji s vodom?nmokichttps://www.blogger.com/profile/12310536921623199564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-75830251000251804992013-09-05T11:19:59.039+02:002013-09-05T11:19:59.039+02:00Ovo izgleda predobro. "U posudi na parnoj kup...Ovo izgleda predobro. "U posudi na parnoj kupelji pomiješajte i izmiješajte sir, maslac i mlijeko." - koliko se miješa u toj kupelji? Samo da se zagrije poveže ili nešto duže?jadrehttps://www.blogger.com/profile/00474022661236515362noreply@blogger.com