tag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post7640683391229755070..comments2023-06-25T15:13:20.683+02:00Comments on Jedozovni duo: Pekmez od krastavaca i limunaUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-20262961053322993162013-07-30T14:31:39.744+02:002013-07-30T14:31:39.744+02:00Predivno !!! :s
Imam i ja jednu moju varijantu, z...Predivno !!! :s<br /><br />Imam i ja jednu moju varijantu, zna se, pijanu do bola od gina.:)<br /><br />Budemo se malo mijenjali ? :)Pellaprathttps://www.blogger.com/profile/03620290804875857792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-23180224641788376512013-07-30T14:02:58.457+02:002013-07-30T14:02:58.457+02:00Dobra ideja. Ja občno odmah "blebnem" o ...Dobra ideja. Ja občno odmah "blebnem" o čemu se radi :)jadrehttps://www.blogger.com/profile/00474022661236515362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-83255923478862847832013-07-30T11:04:54.206+02:002013-07-30T11:04:54.206+02:00Propasirati znači skuhane i malo ohlađene krastavc...Propasirati znači skuhane i malo ohlađene krastavce usitniti u pire.<br />Možete ih protisnuti kroz cjedilo,kroz spravicu za krumpir pire ili je stući nekim priborom za pire (žice,opruge...)U tom slučaju prije kuhanja je potrebno odstraniti sjemenke.<br />Mikseri nisu pogodni jer osim što dodaju puno zraka pretvore povrće u kašu i traže da se sjemenke odstrane prije kuhanja,a i izdvoji se škrob što nije dobro za kuhanje pekmeza.<br />Jeka i Majahttps://www.blogger.com/profile/09044996393037995764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-57612053290023801752013-07-30T10:32:57.707+02:002013-07-30T10:32:57.707+02:00kaj tocno znaci propasirati?
kaj tocno znaci propasirati?<br />olihttps://www.blogger.com/profile/00732619503903325109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-16678309224555884972013-07-30T08:26:49.734+02:002013-07-30T08:26:49.734+02:00Probaj.
Nije ni skupo ni zahtjevno,a kad ponudiš n...Probaj.<br />Nije ni skupo ni zahtjevno,a kad ponudiš nekome obavezno pitaj "što misliš od čega je?".Jeka i Majahttps://www.blogger.com/profile/09044996393037995764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2941905124265212481.post-91129768059768864182013-07-29T16:01:25.703+02:002013-07-29T16:01:25.703+02:00Ovo je stvarno nešto drugačije. Prvi put čujem da ...Ovo je stvarno nešto drugačije. Prvi put čujem da se krastavci mogu napraviti u slatkoj varijanti. Interesantno!jadrehttps://www.blogger.com/profile/00474022661236515362noreply@blogger.com