ponedjeljak, 28. ožujka 2016.

Kaša od heljdinih pahuljica, chia sjemenki i malina


Maja u suradnji s Fitness.com.hr 
Pripremite:

3 žlice heljdinih pahuljica
1 žlicu chia sjemenki
1 žličicu psyllium ljuskica
prstohvat vanilije u prahu
2.5 dl domaćeg ili kupovnog kefira (biljno mlijeko za vegansku verziju)
2 žlice nasjeckanog indijskog oraščića
2-3 žlice svježih ili smrznutih malina
sladilo po potrebi


Pomiješajte heljdine pahuljice, chia sjemenke, vaniliju i psyllium. Prelijte kefirom i ostavite da stoji 10ak minuta. Ako želite, možete to napraviti i večer prije pa staviti u hladnjak. Ujutro dodajte još malo kefira, a zatim ostale sastojke.


Nasjeckajte indijske oraščiće, dodajte smrnute maline i lagano promiješajte. Ako volite slađe, dodajte malo stevije u prahu. Ovakve kaše možete pojačati i dodavanjem wheyja.




Nema komentara :

Objavi komentar