subota, 28. veljače 2015.

CHOCO, BUČOKO, KAVA I VINO


Veselim Choco busom provozali smo još jedan Coffee&Chocofest , četvrti po redu.



Izuzetno smo počašćene što je Jedozovni duo i ove godine bio partner festivala. Kao što je već uobičajeno i ove smo godine predstavile jedan originalni recept kao zaštitnu poslasticu festivala. Ovaj je put to čokoladni kruh s bučinim uljem i sjemenkama buče iz našega Međumurja - Bučoko.




Uz već veliku ponudu najkvalitetnije čokolade, pralina i slastica te vrhunske kave ove godine smo imali  čast i zadovoljstvo kušati i vrhunska vina Vlade Krauthakera u vrlo posjećenoj radionici te provjeriti kako se slažu vino i čokolada u neobično zanimljivoj kombinaciji Aleša Kuneja.
 
Malo smo i kuhale na festivalu i to ne baš doslovno - više smo miješale i mućkale i malo mutile pa ponudile čokoladne prutiće i kremu s bananom na kušanje i isprobavanje. Prisutni su nas ugodno iznenadili i pokazanim interesom kao i pohvalama.




Prelijepi prostor HDLUa je ove godine ponudio i jedan lijepi kutak za „kafenisanje“ - popularna bačva je postala kafić.  Sjajan kutak za odmor od kruženja po štandovima i deguistaciju delicija koje su vas privukle.

Nas su privukle i talijanske praline i Kunejevo vino, Vilmine čokolade, Šarlotini keksići, te Hedona koja iz godine u godinu pokazuje veliki napredak u izradi i prezentaciji pralina i čokolada. Vrhunske kave ponuđene od Francka, Barcaffea ili Arabesce su nas malo i rastužile jer su nam pokazale kakve nam sve bućkuriše nude po kafićima.



I na kraju, sličica za uspomenu - nasmijana lica u velikom srcu.
Hvala Sanji i njenim suradnicama za još jedno veselo ružičasto druženje u sivilu zimskog Zagreba.




Nema komentara :

Objavi komentar