petak, 28. prosinca 2012.

Raffaello kuglice


Maja prema receptu od Praline Franoline


Pripremite:

200ml slatkog vrhnja
400g bijele čokolade
100g kokosa + kokos za uvaljati kuglice


Slatko vrhnje ugrijte do vrenja i dodajte natrganu čokoladu pa lagano miješajte da se otopi. Umiješajte kokos i ostavite smjesu da se ohladi. Grabite žličicom i oblikujte kuglice pa ih uvaljate u kokos.


Ako želite, možete ranije blanširati i oguliti bademe pa ih stavljati u sredinu svake kuglice.












2 komentara :

  1. ... a ako kao ja stavite duplo više slatkog vrhnja nego treba pa se čudite kak picek glisti zakaj se ne stišnjava, lijepo umiješajte tučeno slatko vrhnje, poslužite u finim čašama i nazovite to coco mousse :zubo:

    (gosti su progutali (priču))

    piko

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :rofl:

      Tko radi, taj i griješi.:D Glavno da je bilo fino. Vjerujem da nisu niš' skužili.:D:D

      (Maja)

      Izbriši