srijeda, 13. lipnja 2012.

ZDRAVO I FINO




Iako bi sva hrana trebala biti zdrava, uobičajili smo zadnjih godina "zdravom" nazivati onu hranu pri čijoj nabavi, čuvanju i pripremi nastojimo izbjeći sve što bi moglo opteretiti naše tijelo: masti, šećere, umjetne dodatke, konzervanse, aditive, i sl.

Jedozovni duo od početka nastoji birati prirodne sastojke, koliko je god moguće izbjeći industrijski procesuiranu hranu, nabaviti kvalitetno meso, ribu, žitarice...


Na  traženje naših čitatelja izdvojit ćemo takva jela u zasebnu rubriku u kojoj ćete brzo i na jednom mjestu naći sva jela koja kroz sastojke i način pripreme nastoje podržati filozofiju "zdrave prehrane".

Svi koji paze na svoju prehranu nemaju iste prioritete pa će se u našem izboru naći i mesa i ribe, povrća, voća,  žitarica i poneka egzotična "pica boca". Na začinima ne štedimo, kao niti na mašti i kombinacijama koje pružaju zanimljive namirnice i načini pripreme i serviranja.  


Javite nam što vam se sviđa, javite nam što vam se ne sviđa, pitajte i ponudite nam i svoje ideje. Mi ćemo vam ubuduće ponedjeljkom i u drugim rubrikama nuditi naše zdrave recepte.


U to ime i naš novi izgled.
Sviđa li vam se?





2 komentara :