Pripremite:
700g poriluka
400 g svinjetine od plećke
200g šampinjona
3 krumpira
maslinovo ulje
sol
papar
svježi vlasac
Pažljivo operite poriluk, uklonite grube vanjske listove i tamno lišće pri vrhu stabljike. Narežite poriluk na malo šire kolutove i prokuhajte 5 minuta. Ocijedite.
Na maslinovom ulju prepecite posoljenu svinjetinu narezanu na komade veličine zalogaja. Kad porumeni, podlijte malo bijeloga vina. Očišćene šampinjone narežite na deblje komade, dodajte u meso, pirjajte još 5 minuta.
Narežite buketić svježega vlasca i pospite po ovoj juhi koju možete poslužiti kao kompletan obrok.
Servirajte s malo kiselog vrhnja ili naribanim sirom.
Jako, JAKO fino izgleda :)
OdgovoriIzbrišiNjamnjam, fiiino
OdgovoriIzbrišiDD